Konference INTERIÉRY láká na svůj program všechny profesionály z oboru interiérů

Konference INTERIÉRY láká na svůj program všechny profesionály z oboru interiérů

Komerční sdělení | Čtvrtek, 13. říjen 2022 |

Přidat na Seznam.cz

11. ročník konference INTERIÉRY svým bohatým programem opět láká všechny interiérové designéry, architekty, výrobce nábytku, a další profesionály z oboru interiérů aby se zúčastnili. Hlavní téma letošního roku zní Trendy & Tradice.

Stejně jako v loňském roce, kdy se konference zúčastnilo přes 400 osob, budou i letos dne 3.11. 2022 na brněnském výstavišti přednášet zahraniční specialisté na zajímavá témata z oblasti interiérů.

  • První z nich je italská architektka Elisabetta Rizzato, která se věnuje i tvorbě trend booků, spolupracuje se Salone del Mobile i Maison & Object a má velmi sledovaný blog i instagram.
  • Druhým z nich je Dr. Leonhard Oberascher, rakouský specialista působící na vysokých školách, který řeší trendy více vědecky a jehož citují i na školení v NCS colours. Tyto přednášky budou zajištěny s překladem.

REGISTRACE NA KONFERENCI NUTNÁ ZDE→

Dále nesmíte určitě vynechat přednášku od Iva Tomana, jednoho z nejlepších českých školitelů a autora mnoha knižních bestsellerů. Téma TALENT není určeno studentům, ale profesionálů z praxe. Najít svůj opravdový talent je totiž stejné jako vykopat poklad! Celkem se můžete těšit na 22 poutavých přednášek v jeden den. Program je opravdu bohatý.

KOMPLETNÍ PROGRAM KONFERENCE ZDE→

DrevoaStavby.cz | Konference Interiéry 2022

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop